• Уред за вадене на костилки на череши и маслини

    1 2 3 4 5

    Уред за вадене на костилки на череши и маслини

    Наличност:
    На склад
    28 лв.
    13.90 лв.

    Уредът за вадене на костилки ще се превърне в най-практичният аксесоар в кухнята ви!

    Уред за вадене на костилки на череши и маслини

    Лесен и удобен за използване, уредът за вадене на костилки ще се превърне в най-практичният аксесоар в кухнята ви! С него лесно  и бързо може да извадите костилките на  вишни или череши за сладкиш, черешов пай, сладко от череши или компот! Уредът е  пригодим за вадене на костилки от маслини, за да си направите любимата маслинова паста, да нарежете маслините в салатата или пък да приготвите на сироп от маслинови костилки. Във всеки случай, уредът за вадене на маслини е придобивка, с която всяко домакинство трябва да разполага!

    Лесен е за употреба!
    Всичко, което трябва да направите е да поставите желания плод във ваничката, на разположение, от където да ги взимате и да ги поставяте в определеното място за  това. Костилките излизат лесно, с едно  натискане на приставката! Контейнерът в долната част събира отпадъците. Изчистените плодове минават през улея и падат свежи и цели.

    Компактен!
    Уредът за вадене на костилки е компактен и лек. Можете да го вземете с вас на вилата или дори на гости, за да приготвите любимите ви зимнини и десерти. Той не заема много място и е лесен за измиване.

   • Коментари

    Няма открити резултати
   • Оставете коментар

  • Марки

  •  © 2014 ЛБТ ЕООД

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат