• Гаранция и условия за връщане

    12.08.2014

    Гаранция и условия за връщане

    Условия за връщане

    Може да върнете закупената стока в четиринадесет дневен срок от датата на доставката, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид, с нарушена опаковка и цялост и при всички други условия на чл.55 от Закона за защита на потребителя.

    В този случай заплащате транспортните разходи по връщането на стоката. Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при следните условия: констатирани липси; дефекти на стоката; несъответствие с обявената търговска марка.
    Рекламацията се предявява към нас на:

    e-mail: titlalbt@gmail.com

    или на телефон:

    VivaCom - 0889 999 269


    Гаранция

    Всички предлагани от нас стоки са нови, от официални вносители и дистрибутори.
    Всеки продукт предлаган от ЛБТ ЕООД е с изрично указан гаранционен срок. За гаранционно обслужване, Клиентът може да се обърне свободно към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта.
    Lbt.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

    Веднага след пристигането на доставката, но не по-късно от 3 (три) дни, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.

    В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.
    Гаранционният срок започва да тече от момента на заплащането на пратката.
    Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията и техническите характеристики на стоката.

  • Марки

  •  © 2014 ЛБТ ЕООД

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат