• За нас

    LBT - ние помагаме на хората !

     

    Нашата основна цел е да ви предложим нови добри идеи. Идеи, които са лесни и прости, имат за цел да подобрят вашето качество на живот в най-важните аспекти на вашето ежедневие - здраве, красота, фигура, забавление, семейство, домакинство, служебен комфорт...Ние смятаме, че най-ценният ресурс и богатство, това са инфромационният достъп и идеите. Идеи за това, как най-лесно и просто да подобрите своето настроение, как да улесните качествено своето ежедневие, как да постигнете нужния комфорт, здраве и домашен уют. Нашата цел е да ви предложим добри и  лесни идеи, а чрез нашите продукти и начини за тяхното постигане.

    Нашата мисия: Да направим клиентите си по-усмихнати и добри на достъпна цена! Мисията ни ще бъде осмислена, ако с нашите идеи успеем да допринесем ползи за вас, независимо дали ще закупите нашите продукти. Ако една наша идея успее да промени в положителен аспект дори само един от вас, то за нас ще има смисъл да продължим напред!

    Lbt е онлайн магазин, предлагащ идеи за най-новите, функционални, полезни и продавани стоки от света на шопинга. При нас можете да откриете многообразни продукти, които ще послужат във вашето домакинство, ще подобрят здравето и вашия комфорт. Стоки, които ще повишат вашата фитнес активност или ще допринесат за подобряване на вашата визия - фигура, лице, коса. Ще ви предложим красиви и полезни аксесоари. Ще зарадваме вашите деца. А също ще се погрижим и за комфорта на вашия домашен любимец.

  • Марки

  •  © 2014 ЛБТ ЕООД

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат